Ήμαστε η σίγουρη επιλογή για τις εκτυπωτικές σας εργασίες. Έχουμε επίγνωση των αναγκών σας και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε απαιτητική σας ενέργεια.

Κατανοούμε τις ανάγκες σας...         ...και τις υλοποιούμε.Οι καινοτόμες δυνατότητες στην ψηφιακή και offset εκτύπωσης μας δίνουν τη δυνατότητα υψηλού επιπέδου ποιοτικών εκτυπωτικών λύσεων καθώς και χαμηλές τιμές. Διαθέτοντας στο δυναμικό μας υπερσύγχρονες εκτυπωτικές μηχανές, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις διαστάσεις και τις ποσότητες.

 

Με ειδικές κατασκευές σε χρυσοτυπία, ασημοτυπία, χαλκοτυπία, και ανάγλυφο τοπικό uv δίνουμε μία ιδιαίτερη πινελιά και κύρος στα προϊόντα μας. Καταφέραμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό όνομα στην αγορά και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε με τη σωστή υποστήριξη από τους συνεργάτες μας, μας  κάνουν ολοένα και καλύτερους.


Για να έχετε πρόσβαση στον τιμοκατάλογο του printpoint.gr, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αναγράφοντας τα στοιχεία της επιχείρησης σας ώστε να σας ενημερώσουμε για τον κωδικό πρόσβασης.